Upptagen, semester pågår

Jag hade tänkt blogga nästan som vanligt under sommaren. Visserligen är antalet besökare betydligt färre (liksom jag själv läser bara ett axplock av de inlägg som kommer i feeden) men det är ju också så kul att ha kvar sommaren lite i text och bild.
Nåväl. Vi är lite upptagna helt enkelt.

Vi kom hit till Halmstad i söndags och hade en kompisfamilj här i ett par dagar. Supertrevligt trots avsaknad av strandväder. Det sistnämnda kom samtidigt som vi vinkade av dem. Så vi har först hängt och socialiserat, därefter haft kvalitetstid bara familjen.

Badat och strandhängt. Lekt på gården, spelat fotboll, cyklat (det är inte bara Stella som lärt sig nytt utan Max är numera en hejare på sparkcykel och vill åka överallt). Softat i utemöbler och inne i soffa framför EM-fotbollen. Återhämtat oss och laddat om batterier. Läst böcker. Pysslat, massor. Stellas främsta intresse och födelsedagspresenter har gett mycket nytt – men roligast är att hon är grym på lego och kör 6-årsvarianterna från ritning typ helt själv.
Haft en heldag på Äventyrsland (SÅ bra!) med karuseller, cirkus, vattenland, lekområden, dinosaurier, piratshow, cowboyteater osv osv – helt galet mycket allt i ett. Halmstads äventyrsland, bäst i klassen för mindre barn?
Och tränat en masse. Löpning, SATS, yoga, hemmapass på gården.

Typ så. Semester alltså. Överlägset.

Så bloggen, njae den får vara lite sporadisk den. Det har ni väl överseende med? Jag är mer vaken på insta, lifeoflisaf.

20130719-230342.jpg
En sväng till Tylösand när vädret fortfarande var sådär. Ni ska väl inte bada nu? sa vi, men de var målmedvetna.

20130719-230502.jpg
Särdals kvarn (och gårdsbutik) och räkmackan där förtjänar ett eget inlägg. Kanske en annan gång.

20130719-230618.jpg
EM i stan och jag grämer mig över att vi inte har biljetter. Fan zone i stan lite kul dock.

20130719-230731.jpg

20130719-230739.jpg
Äventyrslandet extra allt. Lite trötta karuseller kanske men älskade av barnen som åkte ALLT. Ingen feghet överhuvudtaget.. Galna. In i kaklet. Inga köer heller, vissa grejer satt de kvar i gång på gång. Överlägset!

20130719-230919.jpg
Finmiddag på Halmstads bästa, Pio. De lär aldrig skådat en cykelvagn vid bordet innan? Vad gör man inte. Max hade ju somnat (skönt). Lite taikon men god mat.

20130719-231030.jpg
Och så cykla hem på kvällskvisten. Det där med hur bekväm man måste vara när man har barn, det är ju en begränsning man själv bestämmer. Jag har min uppfattning om det väldigt klar.

20130719-231155.jpg
Jag och mina föräldrar (som anlände igår) var också med.

Och äntligen värme och bad och så, med en värme där vi svettas till och med i skuggan. Helt underbart!
Tydligen inga bilder på det?! Well, morföräldrar här som sagt och jag har läst bok jag.

Hoppas ni har en fin semester ni med! Sverige är som bäst i år. Njutning.