Brunogallerian

Ojojoj, snacka om att det vimlar av barnvagnar i Brunogallerians fik… Nästan så det ser komiskt ut! Men det kan man ju förstå, det finns gott om plats för barnvagnar osv, och det är soft och mysigt för såväl förälder som bebis. De senare ligger bekvämt och smidigt på de stora, mjuka sofforna/pallarna som möblemanget utgörs av. En höjdare!
Så det är lite synd, kan jag tycka, att det är så höga priser här. Alltså, missförstå mig rätt – sushin är säkert bra, och framför allt alltid gott, men 125:- för en mellanstor sushi är för mycket för en opretentiös lunch. Det skulle kunna finnas fler alternativ än mackor runt 80:-. Min getostvariant jag åt idag var visserligen god, men 80:- – näe det var den inte värd. Så, lite småtaskigt utbud och som sagt lite överprisat, men jag lär ändå återvända, för bekvämligheten är det absolut inget fel på, och det är nice att sitta inne men i en luftig och väldigt ljus lokal med massa direkt ljusinsläpp från glastaket.
Toaletterna är väldigt små, inte direkt bytarvänligt – men å andra sidan var det i princip uteslutande morsor här, så är man smidig med bytet finns alternativ (läs: vagn, eller för mindre bestyr smidigt på sofforna om man är diskret). För en ammande mamma som en själv är det ju skönt också att vara i gott sällskap. 🙂


Jenni är toppensällis! Hur ska vi klara oss när hon börjar jobba igen..?