Onsdag 2 oktober – Öppna förskolan i Liljeholmen

Idag gjorde jag och Stella, i sällskap med S & hennes lilla tjej M fårn mammagruppen, premiär på Öppna förskolan i Liljeholmen. Ja, ja, Stella är ju såklart i minsta laget för den aktiviteten, men man får ju inte glömma att hennes mamma kanske vill utöka umgänget och ha lite stimulans också. 🙂
Vi kom dit lagom till sångstunden, och det var ju toppenmysigt. Massa ramsor och sånger med rörelser, och Stella som vanligtvis gillar Imse Vimse (vilket är typ den enda jag kan) tyckte nog det var roligt men mest lite konsigt, för hon kollade fascinerat omkring sig.
Lokalen var trevlig, med massa roliga leksaker för de små, och ytor för äta/fika/byta/amma osv. Ledaren var hur gullig som helst! Det var verkligen trevlig stämning där, och jag kommer garanterat att bli en stammis på onsdagarna, då det är de riktigt små bebisarna (upp till 10 månader) som hänger där.

Lilltjejen blev nog helt slut av 1½ timmes intensiva upplevelser på öppna förskolan, för hon somnade som en stock i samma sekund jag satte henne i babybjörnen och skulle knalla vidare, och har i skrivande stund, 2½ timme senare, ännu inte vaknat. Den långa sovstunden utnyttjade jag till fullo genom att ta en sväng till city och handla lite inredningsgrejer hem.