Sjukt nervöst…

Idag ska vi iväg på babysim. Tanken har varit att vi ska gå kl 12, då Henke då kan komma och vara med genom förlängd lunch lite då och då. Men tyvärr har vi kämpat med Stellas sovtider de senaste dagarna (med mycket gott resultat! – jag ska återkomma om detta när jag vågar säga högt hur bra det gått) – och klockan 12 är precis när hon är som tröttast och ska börja sin långa middagssovning på två timmar. Suck!
Att gå då skulle således rasera hela bygget (som innebär rätt mycket kämpande faktiskt…). Om det överhuvudtaget skulle gå, förmodligen skulle hon vara skitarg och trött och inte alls orka med något bad.

Jag har sett på hemsidan att det finns en tid 10.20, med en plats kvar. Men att det verkligen finns en plats kvar, och inte är fullt, är ju omöjligt att veta. Givetvis får jag inget svar varken på mail eller telefon.

Så min nervositet är att jag:
1. ska åka dit till 10.20 passet och inte veta alls om vi är välkomna
2. inte vet om Stella kommer somna i bilen vilket hon måste om hon ska orka
3. om inte 1 funkar – inte kommer kunna gå alls
4. ska klara allt själv, och har fått reaktioner som "VA ska du gå själv på babysimmet? vad tufft!" – åsyftandes att det är meckigt värre att lyckas göra iordning sig själv och bebis osv.

Nervöst!