Mycket trevlig lunch i Winterviken…

…med mammagruppen idag. Det var på tiden! Vi har aldrig setts utanför BVC’s väggar tidigare, men idag – på undertecknads initiativ (surprise surprise.. eh not) – hade vi styrt upp date, och sågs på Öppna Förskolan. Efter den mysiga sångstunden, lite lek för kidsen och kaffe för morsorna så promenerade vi till Vinterviken för lunch på cafét där. Vilket supertrevligt ställe! Och snacka om att det var barnvagnsmecka… Gott om plats, lugn miljö, väldigt mysigt och på vissa ställen fanns hela fönster så vi kunde ha barnvagnarna stående utanför för att låta de sovande barnen få frisk luft. Kanon!

Jag kan verkligen rekommendera alla – med barnvagn eller utan – att ta en tur till fiket, för det var hur trevligt som helst. Utbudet var okej, det fanns goda mackor runt femtiolappen och mer avancerad lunch för runt hundringen. Det lät gott, typ qunioasallad med grillade grönsaker och lufttorkad skinka och liknande, fast idag fick det bli den mer ekonomiska varianten, dvs ciabatta. Fast nästa gång tror jag att jag siktar på att komma dit med fikasug istället för lunchsug, för bakverken såg ruggigt goda ut. Pajer och kladdkakor osv, eller kanelbulle för bara 15:-.
I’ll be back! Den mysiga promenaden runt i omgivningarna är ju inte heller helt fel!

Det var för övrigt verkligen kul att träffa de i mammagruppen igen i en lite annan form än i BVC’s uppstyrda träffar. Vi var sex mammor och sju barn som sågs idag. Det är verkligen trevliga tjejer, så jag hoppas att det blir fler gånger.