Stellas rum

Letandet av Wallies har ju gått sådär. Men när jag nu funderat lite mer på möblering och så, så har jag konstaterat att jag nog struntar helt i tapeter och wallies. Leksaker får stå för utsmyckningen, för rummet är ändå så litet. Däremot kommer vi ha en befintlig Billy-bokhylla, där de översta våningarna fortfarande kommer vara fyllda av vuxensaker. De lägsta hyllorna blir Stellas. Tanken är då att gömma de översta hyllorna med en rullgardin, som kommer bli ganska synlig i rummet och bidra rejält till utsmyckningen. Så nu har jag letat lite för att hitta en roligare barngardin.

Karin Mannerståls tyg Tiny Zoo från Mairo (som för övrigt har Lisas tyger) finns att beställa i måttbeställd rullgardin. Smidigt, och den är riktigt fin tycker jag. Det känns lite som en nutida klassiker.

Annars så hittade jag dessa två på tyger.se. Framför allt den högra var både kul och fin. Detta är ju dock tyger, och vips så har man skapat sig själv lite mer jobb… men å andra sidan är det betydligt billigare. Men tid är ju pengar sägs det. Hm, kanske inte gäller för den mammalediga, där tid finns i överflöd men möjligen inte pengar?

 
Jag förväntar mig att Stellas mormor ska ha massa åsikter i det här ämnet, som den inredningsexpert hon är. 🙂