Besök av hantverkare

Både jag och H är helt ohändiga. H kan ibland hävda det omvända, han tror att han har någon slags naturbegåvning i arv, eller ja, att han borde ha det då hans pappa är så händig, men än har inte detta bevisats. Därför är det med stort mått av självinsikt vi tar hit hantverkare när det ska borras och skruvas.

Det finns ett företag i vårt hus som heter All-granths. De har världens klockrenaste affärsidé. De gör liksom allt som kan  tänkas behövas i området, och är således enormt kompententa allt-i-allos. Till exempel så har de uppdrag från kommunen att hålla rent på vår badbrygga. Samtidigt säljer de lite läsk om det är riktigt varmt ute. De gör storuppköp och erbjuder trall till balkongen till visst kvm-pris, som givetvis monteras, eller lampor till balkongerna – you name it. När vi skulle bygga en garderobsvägg ringde vi flera byggfirmor som var dyra, inte hade tid på många veckor osv osv. För inte kunde väl All-granth göra sånt… Men jo, ett samtal och en dag senare var garderoben på plats.

Idag har de barnsäkrat – skruvat upp alla lösa bokhyllor osv, samt satt upp lite fler knoppar i badrummet. Sen satte de upp förra veckans inköp också, vilket var en stor spegel på 30 kg. Allt blev såklart toppen, och det till ett pris av 300 kr timmen. Innanrotavdrag. Grymt bra.
Givetvis har de elektriker också, och en sådan skulle installera en dimmer här, men när vi igår hade J&J hemma på middag hjälpte J oss med det istället. Hur gulligt som helst!

Service när den är som bäst har All-granth som sitt motto. Och det är verkligen en beskrivning som är mitt i prick!


Stella tyckte det väsnades lite. Med kupor på är hennes mysiga kinder väldigt framträdande. Hm, och hennes mage?! Men bra blev det, när spegeln kom på plats i hallen!