Semester-Turkiet i bilder

Första dagen var det lite mulet, men pojkarna var ändå allra först vid poolen på morgonen, och vi kunde konstatera att en lagom varm strand med lite mindre folk gjorde beachvolley till en alldeles utmärkt aktivitet. Nya matcher följde under veckan, och jag och storebror förlorade mot pappa (det 60+-iga bollgeniet) och min make (före detta elitvolleyspelaren) med flaggan i topp. Stellis tittade på.

Inte helt strand-funktionella kläder på Stellis kommenterade svägerska Erika helt korrekt, men vita linnebyxor och virkad hood funkade ju bra i vagnen, där vi trodde Stella skulle hålla sig under dagen… Inte visste vi att det skulle bli lek, och att hon direkt skulle få sand mellan tårna – väldokumenterat på bilden nedan.


Maten på vårt hotell var rätt bra faktiskt, och det var mysigt att sitta vid poolen iallafall några av kvällarna. Vi njöt mat och dryck, pojkarna njöt paraply-drinkar och dvd och Stella njöt välling.

Semestersvenskar var det ja… Vi var inte helt beredda på det där med att reservera solstol vid poolen för att få plats där, men i avsaknad av handdukar för ändamålet lånade vi Stellas snuttis, och det funkade ju det också. Vattenruschbanan var kul tyckte både små och stora, och speja från balkongen var kul tyckte Stellis.

Det var tyvärr lite kallt i poolen, men efter att ha undersökt vattnet ganska noga och kollat plaskvänligheten så bestämde sig Stella för att ge det en chans. Och visst var det mysigt att plaska runt i sin lilla bebis-badring!

Men allra bäst är ju såklart stranden! Eller ja, det är vi lite oense om i vår familj förresten… H tycker att det är lite för sandigt. Minsta familjemedlemmen instämmer verkligen inte. Hon ville gärna leka med kusinerna i sanden, och låna alla deras grejer. Inte helt poppis, framför allt inte hos Nils, som en dag lade sig helt pladask över alla sina leksaker för att skydda dem från sin klåfingriga lilla kusin, samtidigt som han uppgivet ropade Nej Nej Nej Nej. Veckans största garv!

Bada i havet var spännande och riktigt skönt, tyckte Stella. Premiärdopp i Medelhavet!

Lite fotboll och gos funkar ju också toppen på beachen. Alla tiders faktiskt.

Vi tvistar ännu om vad som
är bäst – poolen eller stranden. Jag förespråkar strand och hav, och jag tror faktiskt att Stella håller med mig!