Thailandsförberedelse med vaccinering

Vilken duktig tjej vi har. Stella fick en Twinrix-spruta i benet, grät till, och skuttade sen omkring som ingenting. Om 2-4 veckor ska hon dit för påfyllning av vaccinet.
Av den gulliga sköterskan på City Vaccination fick jag och H lite cred för att vi i tid tänkte på vaccin åt henne. I samma mening försäkrade hon sig också om att vi tänkt ta svininfluensavaccin, nu när vi skulle ut och åka och dessutom har ett litet barn hemma. Det verkade som att hon inte tyckte att det var något att snacka om, liksom. Dock så hade de inte fått svinis-vaccinet än, men när vi kommer tillbaks för Stellas twinrix-påfyllnad så ska de ha fått det så vi kan ta det där.

Vi tog också ut en varsin dos Dukoral. Det är en fin kompis när man ska ut och åka sådär. Magsjuka göre sig icke besvär!

Följ mig!

Mer läsning...
Kerstin & britt restaurang saltsjö duvnäs nacka koloni
Kerstin & Britt – en mysig trädgårdsrestaurang i Nacka