Finaste tavlan på plats (igen)

Det var ett tag sedan den fantastiska tavlan från IsaForm kom hem i brevlådan. Det blev ”Fågelträdet”, och jag är SÅÅÅ nöjd med det valet. Den är verkligen urfin, och kul är också att Stella gillar den fastän hon är så liten. Hon gillar att peka på den och så ska man säga ”fågel” och ”uggla”. 🙂
Förutom att den är fin så passar den också otroligt bra i Stellas rum.

Vi har nästan alla tavlor och foton på tavellister här hemma. Därför tänkte jag aldrig att det kunde vara något problem med denna heller. Men… en kväll var vi i vardagsrummet och så hör vi världens smäll ifrån Stellas rum. Då låg tavlan på golvet, med massor av glassplitter runt. Tack och lov var inte Stella i rummet och lekte… Tavlan hade vid det här tillfället hunnit sitta uppe i drygt ett dygn. Trycket blev såklart skadat också.

Jag mailade Isa och berättade om detta. Och snacka om bra service – för vi fick då köpa en ny rejält rabatterat. Snällt! Sånt vinner man kunder på.
Och efter fredagens tur till IKEA sitter den nu uppe igen i en ny ram – denna gång dessutom ordentligt (hoppas jag, H?) fastsurrad i väggen också.