Värdig avslutning på ljuvlig midsommarhelg

Vi åkte alltså till Fjäderholmarna med några kompisar idag – citys egen skärgårdsö som man brukar säga. Mysig liten båttur dit, sen fick det bli en fräsch lunch på Fjäderholmarnas krog. Bra tajmat med Stellas sovning, såklart. 🙂

Vi tog en liten promenad runt ön, och sen fick vi plats för glass också, så det fick bli en glasspaus nere på bryggan.

Det kan ju vara så himla lätt att skapa lite extra livskvalitet i tillvaron…

Sen åkte H iväg till en kompis, men jag och Stella tog en långpromenad hem. Stannade och lekte i en park på vägen. Åkte hem och kollade fotboll (nåväl, så gott det gick, jag fick leka och sjunga en del samtidigt. I förrgår fick Stella nya figurer till sin sångpåse av snällaste Lin, så det har sjungits Blommig falukorv och Vart bor du lilla råtta till förbannelse här hemma 🙂 – mycket uppskattad present, vi tackar!).

Efter den gryyyymma matchen (Tyskland – England 4-1, fantastisk match men usla domare) gick vi och handlade lite, och sen tog vi med oss nyinköpta jordgubbarna och satte oss på en av bryggorna och åt dem och tittade på båtar. Mys!
Sen hem för dagens andra bad, lite mer lek och sen gjorde Stella iordning sin favoritplats på balkongen och satt och spanade lite.

H hade det också bra, som såg matchen hos J och sen äntligen fick se sitt Bajen göra en bra match på Söderstadion, och vinna med samma siffror som i VM-matchen.

Det var verkligen en söndag som var en värdig avslutning på en fantastiskt skön, bra och härligt social helg!