In i väggen och tillbaks igen

Något som väl inte är så bra med att bita ihop och köra på, gravid som icke, är ju att det ibland tar stopp. Och då kan det göra det rejält.
Här har vi haft så trevliga kvällar så det är svårt att avbryta när man börjar känna sig trött. Sängdags runt ettsnåret har varit snarare regel än undantag, och med tokvarmt sovrum, lite hosta och ett rätt jobbigt barn som varit svårsövd och gnällt en hel del på natten (och sover i samma rum) så har sömnen minst sagt blivit i underkant. Och helt plötsligt så har det gått för långt och man undrar vad problemet är och varför man är så nere och sur. Det förklaras TRÖTTHET.

Så igår gick jag inte med de andra och spelade boule, utan la mig strax efter 21. Vi konstaterade att man FÅR göra det trots att det är lördag, för när det är semester är det ju lördag hela veckan.
Stella väckte vi imorse vid 8 (hon bara MÅSTE komma in i riktiga rutiner igen, hipp som happ funkar inte för henne har vi märkt sedan vi kom hit) och då hade jag fått nästan 10 timmars sömn. Vilken skillnad!

Så idag ska nog mitt humör återhämta sig något, och jag kan fortsätta semestra. Köra på, bita ihop och mest ha roligt. Skönt va. 🙂