New York, I love you!

När H nu jobbar fick jag spendera förmiddagen själv. Det fick såklart bli aktiviteter valda med omsorg, såhär min sista dag i NY. En dag innehållande i mitt tycke Best of New York.

Efter tidig frukost med H tog jag tunnelbanan till Upper West, 86e. Gick in i Central Park och promenerade runt fantastiska Jackie Onassis reservoir. Såg NY skyline och Central Park vakna, gå från morgondis till förmiddagssol. Så vackert!

Sen gick jag in på 90e, och gick förbi vår port. Nostalgi.

Fortsatte in på Broadway, på mysigaste UWS. Gjorde en manikyr på Pinky. 13 dollar, ordentligt fina naglar och händer.

Senare, med en ‘grande skim latte’ från Starbucks i handen strosade jag ned för Broadway, hela vägen från 90e till Lincoln Square på drygt 60e. Skön promenad, och såklart lite span i några butiker också.

Underbar förmiddag. New York, I love you!

Följ mig!

Mer läsning...
Nääs fabriker hotell nära Göteborg-154
Nääs fabriker hotell – ett snyggt hotell med spa och sjöläge nära Göteborg