Sköna söndag

Hm. Av någon anledning kan jag fortfarande inte säga de orden utan att tycka att det låter lite dirty. 9 år var jag när programmet gick, men tydligen satte inslagen av Malena Ivarsson sina spår , haha.

En skön söndag känns det iallafall som att vi haft, trots att vi varit ruggigt effektiva. Alla gardinstänger är nu uppe, på Stellas rum har hängare och vägglampa kommit upp och i bebisrummet har antalet kartonger minskat till en enda. Slagborrmaskinen har gått varm och röj- och fixnivån har varit i topp. Samtidigt med tid för lite lekinslag och så – så vi har haft en nöjd liten sjungande sötis hemma, härligt.
En sväng till stan blev det också för fikadejt, lite butiksspan och för att träffa upp Jenny och köpa babyskyddet.
Effektiva, som sagt!

Fars dag har det ju varit också, och det har vi såklart uppmärksammat lite lätt. Även om det var jag som fick sovmorgon imorse och frukost uppdukad när jag vaknade… Det var jag värd, H har haft gott om tid för sina egna intressen i helgen. Blommor hade Stella iallafall köpt men paketet hon hade span på igår i centan var slut så det fick hon komplettera med på kvällen istället. Det blev av det enklare slaget den här gången, funktionsunderkläder för att visa sin support till vasaloppsdeltagandet i mars.  

Hoppas ni alla summerar en fin helg, och att alla pappor där ute blivit uppmärksammade idag!