Griffin’s Steakhouse

Jag passar på. Big time. För vem vet när jag nästa gång kan sitta riktigt avslappnat på en schysst restaurang med mina vänner?! Avslappnat förutom fetingsammandragningarna iallafall. 🙂

Restaurangbesök är något av det absolut bästa jag vet, och nu finns så många nykomlingar i stan som jag vill testa. Och ikväll blev det Griffin”s steakhouse i city. Riktigt mysig inredning – klassiskt steakhouse men ändå fräscht. Stället har fått riktigt bra betyg på många ställen, så mina förväntningar var rätt höga.

Till förrätt åt jag en skaldjurssoppa som var grymt god, och som serverades fint med en gratinerad havskräfta och gott bröd. Varmrätten däremot blev jag lite besviken på. På steakhouse är det kött de ska vara bäst på, resonerade jag, och valde en gödkalventrecote från grillmenyn. Men näe. Köttet var inget vidare och jag tyckte faktiskt inte att tillbehören var så goda som de lät heller.

 

Riktigt schysst förrätt som serverades fint. Mysig inredning, med dova färger.

Jag tror nog dock att det var lite otur i min varmrätt. Sällskapets rätt såg kanonfin ut, och jag ska absolut ge Griffin’s chansen igen. Helt okej prisvärt var det också tycker jag.

Det bästa var dock just sällskapet, som vanligt med Jenni och Carro så tjattrades timmarna bort snabbt och vi fick lite riktigt härlig kvalitetstid inför semestrar, julfiranden och barnafödande.

Vilken bra dag jag haft!