Igår kväll var jag en riktig handy-woman och tog mig an vagnens make-over. Från sittvagn till liggvagn syskonvagn.

Såhär ser vagnen ut nu med liggdel och ståbräda på. Visst är liggdelen framför allt smal, men det blir ju lätt så på en riktigt smal vagn – och den är i samma bredd som i en syskonvagn så det hade inte varit någon skillnad. 

Ståbrädan fick bli en buggy board maxi från Lascal, för den ska ha bra fjädring och gå att ha till både Swift-en och till vår Bugaboo Bee – vilket kan bli aktuellt till sommaren. Men nog är 700 för en ståbräda mycket?! Synd att inte den vi fick låna passade. Jag köpte också hängare till vagnen, Hook ’n’ stroll, ska bli intressant att se om de funkar bra för någon matkasse etc ibland.

 
Bilstolsadaptern till Mountain Buggy Swift var en ”intressant” variant. Det blir mer som en liten stol som man sätter babyskyddet i, och sen får man spänna fast det med ett bälte. Inte smidigaste varianten…

Men på kom babyskyddet (MaxiCosi CabrioFix) utan problem och det ska nog bli bara bra. Jag saknade detta SÅ mycket förra gången och tror att jag kommer använda det ofta.

Stella tyckte för övrigt det var väldigt roligt med ståbrädan, och ville att jag skulle köra runt henne mest hela kvällen. Det vore ju fint om det håller i sig… men som vanligt tar jag inte ut något sådant i förskott.