För ett par månader sedan pratade jag lite om vår Stokke-säng, och att jag ville ha den vit istället för den ursprungliga träfärgen.

Tada! 😀


Sängen är nu vit. Spjälsängsskyddet är ett vitt från RättStart.
Vi ska sätta upp den tillhörande bågen också, och så ska han få upp en mobil att titta på – han har fått en urfin med flygplan på från Alexander F med familj, så den ser vi fram emot att sätta upp!

Max premiärsover i den, mest för att jag tänkte att jag kanske lättare kunde få Stella att inte vara där och “klappa fint och försiktigt” på honom vilket hon gärna vill göra… Man fyller inte direkt upp sin säng när man är knappa månaden gammal. 🙂


Men han tyckte iallafall att det var rätt skönt i sin säng, men å andra sidan är han inte så kräsen gällande sovposition på dagarna. För stor kudde idag också, denna med örngott från Gripsholm.

Vi lämnade in den till en firma för sprutlackering. Vi fick betala 1000:-, och det känns absolut värt det. Resultatet blev jättebra, jag skulle aldrig fått till det så bra själv, och det kommer nog absolut inte påverka andrahandsvärdet. Snarare tvärtom, då den vita är så mycket finare än den träfärgade (om jag får säga det själv).

Firman var en sådan som gör sprutlackering av både köksluckor och möbler. Om ni vill ha tips om vilken så kan jag ta det via mail, då jag inte vet hur mycket sånt här de egentligen åtar sig.

Följ mig!

Mer läsning...
vandra med barn nackareservatet sten hjärta
Att åter mest tänka på renovering