Var sak har sin tid…

Jag vet ju att det är så. Och här hemma är jag med en ljuvlig liten bebis som jag snusar på – mer rätt kan det såklart inte bli.

Men den här helgen är jag ändå lite ledsen och vill också lite vara någon annanstans. Med mina bästa vänner i Sälen, för en tjejhelg. Jag tror de landade på 12 pers som från Göteborg, Stockholm och Borlänge åkte till Sälen igår, för några dagars skidåkning och partaj, och framför allt härligt umgänge såklart.

Sist vi var på tjejhelg i Sälen var på min möhippa. Då kidnappade några Stockholmsvänner mig en tidig fredagsmorgon på kontoret, och så rattade vi en minibuss upp till Sälen där mina hemmatjejer väntade på oss på After Skin. Vi hade en helt fantastisk helg och jag var (är!) så sjukt tacksam. En bättre och mer passande möhippa gick inte att få!
Sedan den helgen har vi pratat om att göra om Sälenhelgen. Utan mina möhippeinslag dock ;-).

Och nu i helgen var det dags – ganska exakt tre år senare. Nu har en av tjejerna byggt stuga i Sälen med sin sambo, så det var lite mer lätt-tillgängligt. Jag hoppas de har en helt fantastisk helg (vilket de garanterat har), och att det nu blir en årlig grej. För nästa år kommer jag vara med och ta täten på – allt!

Åh vad jag saknar mina tjejer!

Här är de som var med på min möhippa – med den vackra skidbruden á la sent 80-tal i mitten. Hm. Detta är efter hundspannskörning och slalomåkning, före äventyrsbana.