Ordningen (och humöret) återställd

Sådär ja! Efter nära 5 timmar på rull känns allt mycket bättre igen.

Långprommis, café-lunchfika och lekparkslek. Stella var befriad från sin overall för första gången på väldigt länge, och när solen tittade fram värmde den verkligen. Men sen blev det visserligen svinkallt igen så fort den försvann…

Därefter en sväng till Fredells för en massa span inför en del återstående hemmafix. Först och främst så behöver lilla badrummet en ansiktslyftning. Kanske nåt sånt här á la Hollywood – med ett bubbelbad format som en platåsko med hög klack, Marilyn-tavla i kakel och lampa i form av en discokula, allt i gnistrande rubinrött?

Eller så nöjer vi oss med lite mer lagom.
Det är inget fel på badrummet idag, det känns bara lite spartanskt. Så vår plan är nytt handfat och kommod, en ordentlig schysst vattenfallsdusch, handdukstork och handduksupphängningsom även kan fungera som hylla för ett värmeljus eller två. 

Mäklarens bild innan vi köpte, taget från dörren. Hela högra väggen är helt tom i nuläget, förutom ett par handdukshängare och en stor svart vas med vitt ris i, så det är den vi ska ha en hylla (tänk tavellist) på, och ovanför toaletten ska en handdukstork upp. Detta badrum är mest gästtoalett, plus att vi duschar där. Så vi har inget större behov av förvaring i detta, utan vill mest att det ska kännas lite schysstare.
I andra badrummet finns badkar, tvättmaskin + torktumlare under arbetsbänk med flera överskåp, så det känns som mer familjebadrum med mer saker och ofta något rörigare.