Max är inte så värst förtjust i att åka bil vaken. För att uttrycka det milt. Här är en bild från igår, ungefär såhär ser det ut när han blir förbannad, men det är ingenting mot hur illa det låter.

Så inför dagens långresa var det bara att hoppas på lång sömn från honom.

Och tänka sig, inte en enda ledsen mil på hela vägen behövde vi uppleva! Från Göteborg åkte vi till Jönköping, där vi gjorde ett väldigt kort stopp och hämtade upp Stella som blivit ditskjutsad av farföräldrarna.  Sen åkte vi vidare till Stockholm -och stannade inte en enda gång på vägen! Rekord med två barn i bilen.
Jag satt bak och pratade med glada barn några gånger, och lyckades få i Max mat i farten (och ja, givetvis satt vi båda fastspända hela tiden – det är bara en fråga om teknik 😉 ). Stella tittade på Dora Utforskaren hela vägen.
Så det var skönt att kunna rulla in i området här hemma i lagom tid. H vilade ett tag och sen la jag mig med Max lite senare för att han skulle ha mat – och sen vaknade vi båda nästan två timmar senare. Ljuvligt. Frågan är om det kommer påverka nattsömnen (min menar jag då), men det var nog en rejäl backlogg jag hämtade in lite på så det ska nog gå att somna ändå.

En otroligt rolig helg har jag iallafall haft! Värt varenda sekund av trötthet.