Jamen den här då!

När jag var på Barnens hus idag kollade jag lite på syskonvagnarna live. Och jag hittade Den. Tror jag. 😉 Mycket vagnar här inne nu… Men iallafall, nyheten Phil & Teds Hammerhead var ju bara hur cool som helst, verkar grym! Den har två hjul fram istället för ett. Inte för att jag tyckt att ett varit instabilt, men två måste ju ändå vara något stabilare när det sitter två barn i och således är ordentligt med tyngd. Till skillnad från Explorern så kan man i denna ha syskonsitsen i viloläge. Den viks ihop till rätt litet och väger bara halvkilot mer än Explorern – 12,5 kg. Sitsen fram ser verkligen stor ut, så denna kan man ha länge om man har ett barn som vill åka vagn ibland.

Och nog bör den vara alldeles utmärkt att ratta i olika underlag, som vi kan stöta på när vi reser i vinter. Samt kunna ha två sovande barn och vips så klarar vi oss med en vagn när vi åker.

Förresten, apropå Bugaboo Donkey. Ja herregud vilken grym vagn det verkar vara! Men det jag sett så verkar den svår att få tag i även i USA, det är väntelista på ställena. Det är också ruggigt dyr, och egentligen är den nog också för avancerad för vårt behov nu. Men man ska aldrig säga aldrig… 😉 Vi får väl se om jag har något med mig när jag landar på Arlanda den 6e juni, och vad det isåfall är.