Söka skugga

Ljuvligt värre har vi det dessa majdagar som andas sommar. Välkommet med en tillfällig (?) känsla av sommarvärme – och konstigt med tanke på att det snöade för en vecka sedan. 🙂

Idag käkade vi frukost på kyrkis och gick sedan ut på bryggan och lapade sol. Barnen sov gott, helt däckade i värmen, och jag tänker nu strunta i det där med att lammskinn kyler på sommaren och värmer på vintern för jag tycker det verkar varmt ändå. Bee’n har fått i sig en sittdyna istället, få se hur det blir.

Sen var det dags för lunch så då fick det bli en sushi takeout och filtar i parken. Max vaknade och jag fick bygga ett solskyddat läge åt honom. Solskyddsfilten från Aussie Finest är fortfarande ett av de bästa inköpen ever!

Med flera vagnar bredvid lyckades vi skapa en kvadratmeter skugga ungefär. Lagom för en bebis, tur att övriga 3 sov. Och att en var i skugga i magen på den fjärde. 🙂

Max gillade att lufta mustiga låren i den friska luften.
Fast lite bök och stök är det ändå med allt ute, filtar på sned, vindpustar och …sådär.

Jag funderar på att köpa ett UV-tält, som man kan ha med sig i parken och på balkongen osv. Även om han snart är rörlig så kan han kanske ligga där ett tag och pilla på grejer, och senare sitta..?
Vad tror ni, hiss eller diss gällande detta tält från Swimpy med UV 30+?

UV-tält/strandtält, kostar ca 400 SEK.