Lördag

Trötta imorse var det ja. Men jag hade lyxigt, för jag fick sovmorgon till halv 10. Sen var det dags för två timmar i frisörstolen, för klipp och färg. Härlig förmiddag!

Lite bottenfärg och en moussetoning, bort med slitna toppar och lite så. Sparar längden ett tag till, för håravfallet har ju inte pågått superlänge så det får hålla över sommaren. Apropå den här bilden så är det så mysigt när bebisarna övergått från att bli burna till att vilja bäras. Ni vet, de där små händerna som griper om ens armar och axlar. Love it!

Sen var det slut på min lugna helg, för vid lunch drog H på en liten mini-svensexa och blir borta resten av dagen och förmodligen minst lika länge inatt som vi var igår. Med andra ord har det varit jag och kidsen resten av dagen och sovmorgon imorgon är det H som får.

Jag och barnen har haft lugnt tempo, varit och käkat lunch på café och hängt ute på torget och cyklat med kajenkompisarna. Resten av dagen blir lugnt hemma, soffan verkar locka oss allihop – Stella har just slocknat bredvid mig (men jag ska väcka henne snart, utdragen läggning ikväll har jag ingen lust med).