Polarn REA-shopping

Polarn o Pyret började sin REA i torsdags. Jag hängde inte på låset, vi har inga jätteglapp i barnens garderober. Men lite småsaker behövdes och idag kilade jag in på butiken i Bromma Blocks och handlade lite smått. Det fanns mycket reagrejer kvar där.

Långa tights har Stella dåligt med och det behövs alltid – bästa dagisbrallan, både till klänning/tunika eller som de är om de är tillräckligt fina/rejäla vilket jag tycker Polarns är. Dessa randiga med fina knappar nedan kostade 120:- (ordinarie 240:-)

Riktigt tunna tröjor med lång ärm har Stella dåligt med, och det är ett riktigt bra sommarplagg. Luftigt men skydd mot solen. Den här fina och supertunna tröjan har båtringning och knappar upptill så den ser väldigt klädd ut på ett klassiskt sätt. 155:- (ordinare 235:-)

Stella äääälskar ju grönt. Ja, jag har sagt det förr. Häromdagen bröt hon ihop för att det inte fanns några gröna strumpor rena… så hon fick två par. Max bebisstrumpor har gjort sitt, dags för mer rejäla. 50:- för ett tvåpack, ordinarie 75:-.