Vi hade enormt roliga och givande diskussioner på midsommar. Det började med en idé från J, gällande att alla skulle få välja ett ämne vi skulle prata på under helgen. Så när som helst kunde någon bryta in och anse det vara dags för ”sitt” ämne. Det blev grymt intressant.

Ett ämne var att välja vilken person man skulle vilja äta middag med, och varför. Alla tänkte länge och väl. Valde något (Obama? Condoleezza Rice?). Motiverade. Ångrade sig. Motiverade ytterligare, förklarade vad man skulle prata om. 

Jag tänkte länge och väl, men när jag väl kom på vem jag verkligen skulle vilja käka middag med så var det självklart. Amanda och Alex Schulman. Och inte bara vilka, utan var också. Vid bordet vid deras lada på Gotland. Gotland, magiska, fantastiska Gotland. Under rislamporna, vid tavlorna. Ni ser väl vilken själ den här platsen har?

Bilden kommer från Amandas blogg.

Jepp, just där. Och okej, får jag vara picky skulle det vara kallskuret och rödvin. Eller möjligen lamm, för det är ju ändå Gotland.
Och anledningen framför allt är ju såklart att båda är intressanta och smarta personer – på ett sätt man kan relatera till. Amanda är klarsynt och rolig, och Alex är banne mig ett geni.

Så apropå det så rekommenderar jag två av mina favoritbloggar(e); Amanda Schulman och Alex Schulman.

Vem skulle du vilja käka middag med?