Stella sov hos faster och A inatt, en mycket lyckad övernattning och det är så himla schysst att ha dem i stan och kunna hjälpas åt ibland. Tusen tack!

Så vi fick sovmorgon och en väldigt lugn inledning på dagen. Det satt fint, vilken lyxig helg det blev på den fronten!

När väl Stella levererats hem åkte vi iväg och söndagskörde lite. Stella behövde sova kände vi och gör det enbart i bilen – och eftersom vi tycker att det är mysigt att kolla in lite olika områden och så, så tog vi en sväng till Saltsjöbaden mm. Sen stannade vi till på mysiga Dieselverkstaden i Sickla. Fikade riktigt gott, och sedan hängde vi länge i lekhörnan i biblioteket. Där är verkligen riktigt bra!

Stella var allra mest i lilla ”biosalongen” där Bamse visades.

Max var också vaken, nöjd och glad, och satt och pysslade med än det ena än det andra.

När han inte övergick till magläge och ålade iväg i hög hastighet. Japp, nu har vi två barn som är så snabba så de är suddiga!

Vi läste ett gäng böcker också. Mysigt. Den här boken var verkligen bra, en väldigt barnvänlig bok om barns rättigheter. Fina illustrationer, lagom med text och viktigt innehåll. Rekommenderas, ska lätt köpa den själv om jag springer på den! 

Nu har söndagskvällslugnet infunnit sig. H har gått till SATS och jag vill bli klar med träningen i tid så för mig blir det hemmaträning. Ska testa yoga-varianten av ”5 minute”-workout-apparna (”Daily Yoga”, som börjar på 20 min)  jag pratat om flera gånger. Hade riktigt tränings-osug idag och efterlyste sällskap (ni vet, när man får med sig någon kan man inte själv dra sig ur sen, effektivt!) men fick inte napp men detta får kännas good enough idag. Yogaprogram på 20 följt av styrkeprogrammet; 10 min mage, 10 rumpa, 5 arm.
Då blir kvällens tacos mer välförtjänt! 🙂

Max sover, bäst att skynda mig att sätta igång så jag får vara ifred. Stella roar sig med nyaste leksaken, ska visa sedan vad – en toppengrej för små barn med gott tålamod och intresse för småpill!