Som sagt. SÅ himla snyggt med det vita utförandet (vitt läder) till den offwhite-färgade Bee’n. Som för övrigt numera helt sluttat vobbla sedan jag fick hem ett litet servicekit för framhjulen. Två små gummiringar mellan hjul och chassi och den rullar som aldrig förr.  

Vi har ju tre vagnar i nuläget (egentligen 4 om man även räknar Chicco Liteway, paraplysulkyn); Bugaboo Bee, Mountain Buggy Swift och Phil & Ted Hammerhead. Någonstans har vi väl tänkt sälja någon framöver… Men nu känner jag att anledningarna till att behålla Bee’n ökat med många procent.

Volume of 15 liters.Containing a removable changing mat, insulated food and drink container with clip.Easy-to-clean water repellent lining.Durable rubber bottom.Self standing.Adjustable shoulder strap.Room enough for laptop and other essentials.Five interior pockets in various sizes.Exterior pocket with zipper.

I väskan fanns alltså också lite tillbehör; en skötbädd, en flaskbehållare med termosfunktion, en matbehållare med termosfunktion.

Det verkar som mitt liv som mamma med skötväska i påsar är över. För igår bytte jag ju den inte så vackra systemetkassen med blöjor mot en snygg förvaring från Ordning&Reda, och nu byter jag ju såklart tygpåsen med matprylar mot den lilla, fräscha behållaren för mat som kom med väskan.

”Perfekt, sälj den!” utbrast min finansmake, sån där ekonomisk typ. Hmmmpff. Han har inte fattat glädjen i nya barnprylar. It’s a keeper, säger jag!