Lång natt

Igår hade vi två trötta barn här hemma. Max är alltid helt slut vid 19, och Stella somnar sällan efter 19.30 – men efter senaste dagarnas sena kvällar (släktfest i lördags och svårt att somna i söndags) var det ovanligt trötta miner. Så vid 19.10 sov båda utan så mycket som ett pip.

När Stella skulle få på pyjamasen konstaerade vi också att vi visst inte hade några blöjor kvar till henne. Hon har varit natt-torr i omgångar sedan hon slutade med blöja förra sommaren, men vi har alltid tyckt att nattblöja inte spelar någon roll utan bara är en skön säkerhet. Vi har dock pratat lite om det på slutet, att ingen tagit en kissblöja på morgonen sedan i typ maj eller nåt… Så vi struntade helt enkelt i det igår. Stella var mäkta stolt och natten gick hur bra som helst – fast en gång var hon upp på toaletten. Duktig som vaknar.

Sovmorgon blev det också (fast lite nattstök, när ska det gå över helt?!), Max vaknade strax före 7 och Stellas natt blev 13 timmar lång då jag fick väcka henne vid 8. SÅ skönt för oss alla!

Ska bli intressant hur det går med de torra nätterna framöver. Det vore ju skönt om det höll i sig – inte minst så vi kan åka med bara ett blöjbarn på resan.