Pa Koh Mook och Charlie Beach Resort

Halleluja, vi har hittat ratt!

Koh Bulon var galet fint. Pa vissa stallen akta, vi gillade att knalla over berget till byn (som typ inte fanns) och heja pa thailandarna dar. En mysig tjej sa att hennes son, 3 manader och med finsk pappa, var sa lik Max. Men han var kvar i Bangkok, hon jobbade och vantade pa att pappan skulle komma tillbaka (vi kan val bara hoppas?). Hon, eller ja bebisen da, fick Max urvaxta sandaler. Lite sant. Gillade vi.
Men vi saknade anda en kansla dar. Vanlig sjal (ska vara prickar over bada a-na dar). Atmosfar. Sa vi trivdes inte helt. Och sa saknade vi pool, och var bungalow var sa himla ofrasch, och djuren sa manga. Till ett pris som inte kandes vart. 500 liksom. Och for meckigt att ata nagon annanstans an pa hotellet (dra barn over obefintliga vagar sa de skulle vakna pa kvallen, och enormt mycket inne i djungeln), och dar var inte sa mysigt.

Sa vi var lite oroliga infor Koh Mook, paradis-oar i all ara sa skulle det kanske ocksa sakna kanslan, och da skulle tre dagar sjalva kannas ganska tunga.

Men nej. Det har ar ju precis som det ska vara! Koh Mook och stranden (Farang beach) som vi bor pa ar hur fin som helst. Vykortsfin (fast Bulon var snappet finare anda, men det ar bara grader i himlen). Det finns iallafall 3-4 stallen pa stranden, vilket bidrar med charm. Resorten, Charlie Beach Resort, ar visserligen ratt stor men har kanslan. Vaenligt, underbar atmosfar, trevligt. Bungalowen ar jattefin, stor och ren och med AC och allmant schysst med bra lage bara meter fran stranden. Och stallet har pool! Det hade jag glomt (det ar jag som bokat typ allt). En helt underbar overraskning, dagarna blir roligare och ”lattare” sa for oss alla. Sa bade on och resorten har alla ratt. Och ja, det ar svenska barnfamiljer har, vilket vi ju numera bara uppskattar enormt. Stella hittar barn att leka med, det finns en liten lekpark i skugga och vi kan surra med trevligt folk. Barn ar ofta en dorroppnare, liksom.

Vi trivs. Enormt bra. Sadar sa vi ar lite ledsna att vi bara har tre natter har, for har skulle vi kunna trivas langre. Men samtidigt sa vet vi ju vad som vantar om tre dagar, sa vi ser fram emot det pa samma gang. Avslutar ensamresan pa basta satt.

Fast just nar vi kom hit kunde vi inte njuta helt av att ha hamnat ratt. Vi rakade namligen glomma en vaska pa speedboaten. Forut har vi tyckt att vi rest enkelt och latt kunnat bara var packning sjalva, langa strackor. Ja det var ju da innan vi akte sma longtail-batar och speedboat ocksa for den delen. Nu har vi tva barn att bara pa och tva ihopfallda vagnar, vilket ger – sjukt manga kollin.
Vaskan som blev kvar var inget mindre an ett av vara tva handbagage. Innehallande pass (!), ratt mycket pengar (eftersom det inte finns nagra ATM’s pa de oar vi hittills varit pa) och var systemkamera. Yippie liksom. Vi fick dock tillbaks den, sa da blev vi oerhort lattade (aven om vi holl humoret uppe) och firade med en Singha pa en mysig beachbar i eftermiddagssolen. Pa Bulon korde vi valdigt vitt for statistiken sa det var vi nu val varda. 😉

Inget wifi har pa on, sa vi far val se om det blir fler uppdateringar. Men att vi har det bra, bast, behover ni inte tvivla pa. Och alla som ramlar in pa bloggen for resetips, Charlie Beach Resort Koh Mook – Stort fett JA pa den!

20120111-095041.jpg

20120111-095050.jpg