Sista kvällen med familjen

Imorgon åker familj och vänner hem. Snyft!

Vår sista vecka har vi hållt helt öppen, de i princip enda obokade nätterna på hela resan. Vi tänkte redan på förhand att vi inte skulle veta vad vi skulle vara sugna på. Kanske skulle det bara bli depp och kännas allmänt trist att bli ensamma efter två veckor med massa härligt sällskap. Kanske skulle vi ha sug efter mer, kanske bara lust att stanna kvar och slöa i samma solstol som de senaste veckorna.

För en vecka sedan kände vi oss på ett sätt ganska mätta på Thailand. Det blev, mitt i all njutning, lite same same, och tanken på hemma började smyga sig på.
Nu är jag (vi) istället lite taggade inför att avsluta på egen hand. Vi ska ha en avslutande lugn vecka och bara mysa, njuta lugnet, njuta Thailand in i kaklet, skulle man kunna säga.

Vår rutt är nu spikad, vi åker söderut på Lanta imorgon, och kommer bo tre nätter på Lanta Paradise på Klong Nin. Sedan åker vi mot Krabi via Railay, där vi stannar två nätter. Från Krabi flyger vi till Bangkok med Air Asia. Vi tar hela tre nätter i Bangkok. Där har vi inte bokat hotell än. Vi älskade Chatrium så det är ett alternativ, men jag hoppas på lite tips från Towis innan vi gör bokningen.

Så, så ser upploppet av vår resa ut. Ja, vi kommer tycka om att landa hemma också, men absolut njuta av en lugn avslutning på några ställen till.