Linas barnkasse

Omväxling i vardagsmaten, det är något vi inte riktigt klarar av att få själva. Framför allt inte åt barnen. Det blir mest bara traditionella barnrätter och jag är så otroligt less på att inte ge dem bättre variation.
När så Linas Matkasse kom med ett erbjudande om att testa deras nyhet Barnkasse till halva priset så nappade vi. Det kan ju iallafall vara värt att testa.

Så idag gjorde vi (med betoning på vi, för idag hade jag dubbla hjälpredor) en cowboygryta, dvs en allt-i-ett-gryta med nötfärs, paprika, mycket kryddor och potatis. Den blev rätt god sa H som åt (jag tog keldasoppa för jag håller i med lågkolhydratskosten) men kanske inte jättekul. Vad barnen tycker får vi se imorgon.

20120326-212654.jpgMax har inte stått med vid maten så mycket tidigare, jag har nog varit för rädd för hans balans. Nu fick han stå på sin Tripp Trapp så han hade hela ryggstödet bakom sig och det var ju inga problem alls. Hur roligt som helst tyckte han det var, inte minst att pyssla med vatten.

Menyn var väl inte världens mest upplyftande – det blir ju lätt så när det riktar sig mot barn, det är ju själva poängen. Så å ena sidan är jag nöjd, men å andra sidan känns det lite för trist för oss – för de pengarna kan man liksom få ganska mycket roligare. Kanske är det bättre med en vuxenkasse ändå och så trixar man om lite för att det ska passa bättre för barnen.
Vi får se, denna kasse var till fullpris och nästa är till halva priset så vi testar nu barnkassen i två veckor innan vi tar ett beslut om hur vi gör framöver.
Att matkasse är hur bra som helst och att en kasse riktad mot barn i sortimentet är kanon råder det dock inga tvivel om!