Ett annat måste – träningsskor och då framför allt Asics som är väldigt billigt i USA. Jag har varit Asics trogen i bra många år. Nu bytte jag upp mig från mina Cumulus till Nimbus, som är ännu mer uppbyggda. Jag känner mig sällan lätt när jag springer (för att komma med en underdrift) så det är välkommet ändå, barfotasko-trenden till trots (vilket jag dock kör inomhus).

Så ett par Asics Gel Cumulus 13 till halva priset jämfört med hemma – det var en otroligt uppskattad leverans, snälla snälla kompis som gav så mycket plats i sin packning till mig. Tacksam!20120418-214837.jpg

Om jag kommer flyga fram med dessa återstår att se, jag inser ju att det inte är särskilt troligt. Men efter ett år av ordentligt mycket slitande på mina förra så är det absolut hög tid, och visst är de snygga också (så snygga det går för Asics som inte direkt har layouten på sitt märke på sin sida) i sin granitgråa färg med rosa-lila detaljer?!

Jag siktar på att inviga dem imorgon! Yayy!

Följ mig!

Mer läsning...
Turkost levererar (och Lofsans marklyftcirkel)