Ibland behöver det inte vara så avancerat, utan kan bli riktigt bra ändå. Bara att få omväxling räcker, liksom. Idag tog vi helt enkelt tvärbanan till Hammarby Sjöstad och hängde i Lumaparken där. Jag och H har aldrig varit där tidigare men  Stella var hur hemma som helst – där har de tydligen varit många gånger på utflykt med förskolan. Lekparkshäng och lite båt-åkande, det räcker för att göra små glada. I inramning av sol, helt okej vårvärme och blommande träd detsamma för de stora.

20120506-184951.jpgVåra barn matchade varandra i rosa idag. Stellas vindfleece fyndade jag på Stadium för kampanjpriset 199:- kr i veckan. Jag tyckte verkligen att färgen var hemsk men det var så bra pris och ändå mest bara en dagisjacka. Den blå som var alternativet var lika hemsk den. Det är liksom den där mellanfärgen som bara är obehaglig. Fast nu väl på är den ändå bättre än den såg ut i affären. Max körde cerise Nova Star-mössa, grymt cool i kombon med snygga manchesterbrallor och GAP-hood, och fick direkt tveksamheter kring hans kön i parken.

Fast det var inte det bästa med utflykten. Det bästa var att vi då fick till en spontandejt med nyaste tillskottet i vänskapskretsen. 5 dagar gamla Linn (så himla fint namn, det hade Max nog fått heta om han varit en tjej) med genomfräscha morsan C. Så ljuvlig liten tjej, sötare än socker! Båda våra barn var väldigt fascinerade vid den lilla bebisen. Och ja, det var vid tillfället som visas på bilden på höger det slog mig att min minsta inte är någon bebis. Alls.

20120506-184956.jpg

Så kompishäng, bebistitt, fika, lek, båt och promenad – det var ett enkelt upplägg på en söndagsutflykt med inte desto mindre trevligt och underhållande för det. Topp!