Jag och Nike på lördag

Det är inte ofta jag är ute i god tid och packar. Det brukar gå av bara farten i sista sekund, typ. Fast den här gången är jag lite mer nervös för att glömma något, så redan igår kväll började jag (egentligen ikväll då eftersom det ni läser är ett tidsinställt inlägg).

Jag kan konstatera att oavsett väder så kommer det bli jag och Nike som hänger på lördag. Korta tights blir det oavsett grader, de nyaste Nike med lila revärer. Blir det linne blir det ett rosa sånt, t-shirtalternativet (som det lutar åt) är orange och långärmad löpartröja är också knallrosa. Rosa är väl numera den mest populära färgen av alla för tjejer i löpspåret, så det lär inte göra mig särskilt mycket lättare att se.

20120509-223008.jpg
Asics-skorna är insprungna, en gammal sportbh av typen trotjänare blir det (Champion) – man ska inte ha sånt nytt för risken för skavsår, och Nike-strumpor. Jag laddar upp med Celsius. Vet inte om det gör något för känslan egentligen, men är väl bättre än inget tänker jag och fyller på mineralförråd och sånt.

20120510-074029.jpg