Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Visst är det just det träning handlar om – glädjen i träning. Glädjen i känslan av ett bra genomfört pass, av styrkan i sin kropp, av välmåendet under och efter.

En blogg jag följer sedan en tid heter just det – Träningsglädje. Denna tjej skriver så otroligt inspirerande om träning och hälsa, om balans och livet. Hon verkar ha en envishet och målmedvetenhet som få, med extremmarathon såväl som monster-cykellopp på agendan, med träningen aktivt i livet men för den sakens skull inte helt avsaknad av annat.

Inte minst har jag tänkt många gånger senaste tiden på några meningar i ett inlägg om ett intervallpass. Jag kände igen mig i funderingarna och gillar kontentan. Tänkvärt, för mig.

“…trycker jag ifrån i ett mer aktivt steg. Och jag känner hur det är i benen jag tröttnar. Pulsen ökar under varje intervall och hjärtat får jobba hårdare – men benen får slita för att kroppen är tung vilket är min begränsning. Begränsning för vad förresten? För att inte springa snabbare än jag gör just nu. Inte mer än så.”

Titta in hos Träningsglädje-Sara och inspireras!

Följ mig!

Mer läsning...
Mountainbike-premiär på Högbo bruk