Utmaning – 11 frågor

Jag blev utmanad av Ida-Maria. 11 frågor – här kommer mina inte allt för genomtänkta svar.

1) Vad är meningen med livet?  Att njuta, att ta tillfälet man fått. Göra en jäkla resa helt enkelt. Enjoy the ride!
2) Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord? Positiv, hjärtlig, omtänksam, energisk, djup
3) Om du bara fick välja en maträtt att äta i resten av ditt liv, vilken skulle det bli? Oj vad svårt, hur skulle det kunna gå? Tacos kanske, det går ju att variera lite iallafall… och är himlans gott. Får det nog bli ikväll på tal om det.
4) Är du lycklig? Väldigt!
5) Vilket är ditt drömresemål? Det finns otroligt många! Högst på min lista nu för kommande långresor är Brasilien, Sydafrika och Afrika (typ Kenya eller nåt)-Tanzania. Fast först Tokyo, som jag är sjukt nyfiken på.
6) Har du någon oanad talang? Jag kan rabbla (typ) alla NHL-lags ”efternamn”. Säger du ”Vancouver” svarar jag ”Canucks!”. Osv. Det sitter kvar sedan mitt jobb på Intersport, när NHL var hett och vi sålde kepsar och massa sånt. Talang? Onödigt vetande? 😉
7) Hur många barn vill du ha? Det beror på om förnuft eller känsla får tala. Så vissa dar är det herregud aldrig mer och andra dar är ju iiiingenting jobbigt och jag skulle gärna ha ett helt fotbollslag. Fast det fattar ju vem som helst att jag inte vill egentligen.
Vilket råd skulle du ge dig själv som trettonåring? Ja, det kan vara en bra idé att byta lag om du verkligen vill bli bäst på fotboll. (ytligt va, men det borde jag ha gjort, det grämer mig än). Haha.
9) Är du romantisk? Njae. Inte romantisk direkt, men det är viktigt för mig att visa uppskattning och så.
10) Vad ska du äta till middag ikväll? Tacos kom jag ju just på.
11) Tror du på Gud? Nej, inte Gud direkt, men jag tror på en himla massa saker som många andra inte alls tror på.

Nu ska jag egentligen skriva 11 frågor och skicka vidare till 11 andra bloggare. Men dels hinner jag inte skriva fler nu – för nu tar sysslor vid innan jag ska dra och jobba – men svara gärna på dessa du om du vill. Vore jättekul att läsa! Kommentera!

Tack för passningen, Ida-Maria! 🙂