Slapp lördag

Idag blev det en sväng på SATS, efter en lång regnig förmiddag hemma. Ett misstag från min sida gjorde att det blev lite annorlunda än tänkt. Jag googlade ”öppettider minisats sickla”, kom in på sidan, såg ”öppettider” följt av ”öppettider v 25-28”. Idag är ju fortfarande v.24 så jag läste under lördag och sen hoppade vi i bilen – jag och H redo att träna ihop, och S sjuuuukt taggad för MiniSats. Stängt. Under ”öppettider” stod normala öppettider och varför det stod vecka 25-28 under minisats kan man ju undra. Miss av mig, men rätt irriterande. Jag var ombytt och Hs egentid skulle senare ta plats på Söderstadion så jag fick förturen till att träna medan de handlade.

Det blev ett bra pass – som alltid numera. Intervaller på bandet, ökade mellan 14-15,5 km/h i 5 set a 40 sek löpning, 20 sek vila, för att sedan göra 5 tillbaks igen. Svettigt värre. Sen maskiner för de delar av kroppen som inte gjorde ont från gårdagen, varvat med tabata på roddmaskin för pulsens skull. En timmes kvalitet, grymt!

Barnen, eller ja Stella då, var minst sagt hyfsat besviken över uteblivet miniSats (som får tas igen imorgon) men fick iallafall lite kul sen då det blev lång lekdejt hos fam F. Minst sagt kul lek i flera timmar som avslutades med tacos ihop innan vi åkte hem lagom till Max skulle sova vid halv  8-snåret. Lagom kväll, imorgon behöver vi vara pigga värre då hemmet invaderas av ett gäng peppade 4-åringar… to be continued. 🙂