Lägenheten vi hyrt har så sjukt bra läge. I härliga stadsdelen el Borne, på hörnet ut mot ett torg, bor vi i en vindsvåning (ja alltså, det är det, balkar i taket och sådär) på 50 kvm. Den är rätt fräsch men såklart i gammalt Barca-hus-standard. Lägenhet är bra med barn då man kan fixa frukost mm själva. TV, dvd, wifi mm är annat som uppskattas. Sist i Barca hyrde jag och några vänner en fantastiskt bra lägenhet i samma område.

20120712-091721.jpg

Anledningen till lägenhet nu var dock mest att de få hotellrum som fanns kvar var enormt prisade, högt tryck i stan nu. Så detta blev förhållandevis väldigt billigt och vi spar kanske 3000 på våra 5 nätter och det är ju pengar man kan lägga på annat.
Men, denna lägenhet var ok men några riktigt stora minusposter också. Som 6 smala trappor för att komma till lägenheten (högst upp var det ja). Inte helt optimalt med två barn och vagnar (som behöver bäras i två omgångar). Vi kommer få vardagsmotionen här iallafall!
Liten toa/dusch också, men det funkar. Många lägenheter man hyr har tillgång till terrass men tyvärr inte denna.
Så lite ros och lite ris! Men att käka på väldigt nice uteservering och därifrån tom se lägenhetens fönster är coolt. (fast barnen sov såklart i sina vagnar vid vårt bord)
Vi käkade lite kött och lite tapas, och fick såklart lite billig cava också. Nice.

20120712-093317.jpg

20120712-093325.jpg

Vi har en dubbelsäng och en bäddsoffa. Högst kanter i sängen, så där somnade barnen vidare efter att vi burit upp dem för alla trappor. Sötaste.

20120712-092059.jpg

Följ mig!