Sista morgonen i Barca

Det var jag och Max imorse igen. Och Nike Free – som funkar bra att springa i men det där med barfotaskolöpning är nog inget för mig. Dessa hybrider får mig ändå att inse att jag nog är för tung. Saknar mina vanliga löparskor, som fick anses för skrymmande för vår väldigt lätta packning den här gången.

45 minuter lugn jogg blev det imorse, från Borne till och runt Mara Mar, till stranden, ut till hotellet W (om vilket Stella för några dagar sedan sa “Titta, ett annat jobb!”, såklart apropå glashuset i Solna som mamman huserar i till vardags), längs stranden och tillbaka hem.

Inga pass här har känts särskilt kvalitativa, men att ha sprungit 4 dagar av 5 är såklart bra. Lite styrka har det blivit efter varje pass, men jag verkligen längtar efter ett riktigt intensivt styrkepass med tunga vikter. Intressant det där, i hela mitt liv har jag bara ansett konditionsträning vara (eller iallafall kännas som) riktig träning och helt plötsligt känns det nästan tvärtom. “Bara sprungit” liksom, “vad har det gett för musklerna?!”. Jag lär landa på SATS i Halmstad senast onsdag!

20120716-111317.jpg

Följ mig!

Mer läsning...
mindstory meditation i Stockholm boutiquestudio studio
Mindstory – en ny studio med meditation i Stockholm