På ett tåg mot sundet

Vi har slagit oss ned på ett tåg. Vinkat av barnen och gett oss iväg själva. Inget snack om att det känns lite extra lyxigt efter en natt med en Max som jag inte vet vad han höll på med. Somnade inte (eller om han somnade men vaknade när Stella la sig), utan somnade först när också vi lagt oss vid 23. Han sov oroligt till typ 3, var vi uppe 100 gånger?? Sen flyttade han över till oss och låg och sparkade tills han vaknade vid den numera ovanligt tidiga tiden 06.30. Men snark! Skräpbarn!

Så det där med vuxen semester och två hotellnätter känns som sagt ännu mer lyxigt.
Bästa L&J ansluter i Köpenhamn, som är destinationen. Ett par timmar direkttåg från Halmstad för oss – smidigt och billigt!
(om nu SJ levererar… alltid ett visst osäkerhetsmoment i det)

20120723-092608.jpg
Har laddat upp med frukost/mellis, keso med nötter och fem kokta ägg. 🙂 Less på sunkiga (och dyra) alternativ som brukar vara det som finns tillgängligt att köpa. Fast tillhörande mackan till frukostkaffet från serveringsvagnen ser ju ändå god ut..

Planerna är inte så många, det blir middagar på Ködbyens Fiskbar imorgon och Oysters & Grill ikväll. I övrigt strosa, uteserveringar osv.
Tips – shoot!

Följ mig!