Nästa resa

Eller nej förresten, inte nästa. Först väntar Kos med jobbet. Men nästa privata resa iallafall. Eller halvprivata, lite beroende på hur man ser det

Det blir inte Tokyo. Vi får inte ihop det den här hösten, men planen står kvar och vi ska nog komma dit inom inte allt för många år. Istället får det bli en annan stad. Vissa tycker att det är helt sjukt att flyga långt för ganska få dagar… och ja alltså ur utsläppssynpunkt kan jag väl hålla med, men inte för själva resans skull (såvida den går enligt plan). Inte utan barn. Då är det fasen en lyx att sitta still och läsa böcker och kolla filmer. Oftast har jag inga större problem att sova hyfsat på flyg heller. Så jag har inget problem med att resa 14 timmar i vardera riktning och få 4 dygn på plats. Det funkar för mig, sån är jag. Målet är värt det, resa är det bästa jag vet. Inklusive resan, tro´t eller ej. Med tidsomställning och nattflyg blir det hyfsat komprimerat ändå.

Så i oktober blir det en sväng hit istället. Inte Japan, men väl en annan asiatisk storstad. Som är ett land.


Ja.
Vi pratar såklart Singapore.
En stad jag inte fallit för då jag varit där tidigare, men det kan ha något med läget då att göra. Som att staden är ren och rätt posh, och jag varit smutsig backpacker med riktigt risig ekonomi. Typ sånt. Med annan packning och så tror jag att upplevelsen av staden blir en helt annan. SOM jag ser fram emot det!

Jag åker såklart inte själv – om än själv på flyget. I Singapore träffar jag upp min man som ansluter från en annan asiatiskt storstad. Den vi inledde vår långresa i för inte ens ett år sedan. Så otippat det kan gå… och så fantastiskt roligt.