Fruhippa med svett och skratt

Idag hippade vi S, och det var ju ingen möhippa egentligen utan en fruhippa, om det nu heter så när man redan är gift? En av Kajenmammorna gifte sig för en dryg månad sedan och det kändes helrätt att göra något roligt ihop som en överraskning för henne såväl som en riktigt bra anledning för oss att ses mer ordentligt.

Och vilken dag vi haft!

S blev givetvis väldigt överraskad – det är nog sällan man väntar sig en överraskningsgrej i efterhand om man faktiskt haft en riktig möhippa som sig bör – så det var riktigt kul. Vi kom hem till henne strax efter lunch, och åkte efter lite pack och fix in mot stan och Laserdome.

Alltså, så grymt kul. Jag har kört några gånger tidigare, men nu var det ett gäng år sedan. Det är så kul för det är full action, adrenalinpåslag, roligt tävlingsinslag och ja – jag går igång totalt. Vilket vi alla gjorde tror jag. Det var fler där samtidigt, så vi 7 utgjorde ett lag och mötte 3 andra lag, varav två med typ 12-åriga grabbar. De skrattade (också) lite åt tanterna på förhand, men hur tror ni det gick? Vi vann såklart båda matcherna. Haha! Det där kommer de nog ha svårt att smälta, småkillarna. 😉

20121111-011255.jpg
Tävlingsmänniskan i mig tyckte såklart det var roligt med finfin placering i topp i laget och nästan bland alla. Kan bara inte hjälpa det. 😉

Efter två omgångar laserdome var vi enormt svettiga, det var betydligt mer fysiskt än vi tänkt på förhand. Så detta blev en hippa av det mer aktiva slaget då vi sedan begav oss till SATS Spårvägshallarna. Vi hade tänkt spa men det var så dyrt och poängen var ju mest att ses – så istället bokade vi alla in oss på ett HotMojo-pass. Yoga i värme följt av dusch/bastu/fix ihop. Väldigt bra koncept som ändå blev ekonomiskt.

20121111-011358.jpg
Min nya sport-bh från DOM (Drop of Mindfulness) hade nästan ursprunglig lila färg efter passet. Eller aningen mörkare. Kolla in hos Hannaför att hitta rabattkampanjer på det märket.

Sen tog vi en taxi till Älvsjö dit en av fd (snyft) grannarna flyttat till ett gulligt hus, och där utökades vi till 10 till antalet och åt vi galet god mat som vi verkligen gjort oss välförtjänta av. Och så åt vi gott, pratade massor och skrattade ännu mer (alltså, jag älskar de här tjejerna!) och drack rödvin till en bit efter midnatt. Och nu, sova möjligen?

20121111-011440.jpg
Massa salami och parmaskinka, ostar, sallad, delikatesser mm. Ljuvligt!

Fantastiskt dag med en hel massa av allt, det är en nöjd Lisa – med en hyfsat trött kropp kan jag säga, innbandymatch, laserdome och hot-yoga på en och samma dag är kanske lite overkill egentligen – som somnar här hemma ikväll. Godnatt!