Fulhandling och packande

Någon som är intresserad av att höra om hur jag åter (eller fortfarande) känner mig rätt krasslig och hängig? Nej, tänkte väl inte det. Så vi blickar framåt istället.

Jag handlade lite idag. Fulare handling tror jag aldrig jag lyckats med. Inte minst när jag kollade mot mannen bredvid mig… snacka om ohälsa vs. hälsa. Hos mig snabba kolhydrater och härdade fetter, hos honom fräscha grönsaker, rotsaker och frukt.

20121211-220455.jpg

Jag har en anledning. Den stavas Sälen – dit vi åker senare i veckan ihop med mina föräldrar, bror med familj och en kompis med familj – 8 vuxna och 6 barn. Vi har delat upp matlagning och handling och förutom att vi imorgon ska fixa lite käk, och så landade snacks- och mellis-lotten på mig. Så idag har jag köpt den snarrigaste sidan av det hela, avfärdsdagen kompletterar jag med fräschare mejerimellis och frukt.

Sälen – en vintersemester kräver sin packning. Minst sagt. Skidkläder på höjden och längden (jag), varma kläder men även jackor för bilresan, sängkläder och sånt som krävs för stugboende osv osv osv, lite att gå ut i (för restaurangbesök har vi försökt klämma in) och massa hemma- och myskläder. Få dagar men mycket grejer! Jättemysigt ska det bli!  Och roligt. Sedan om vädret kommer ge skidor eller äventyrsbad på Experium det återstår att se. Bra blir det vilket som.

20121211-220502.jpg
Hela bordet fullt. Och jepp, julgranen är uppe sedan några dagar. Mysigt värre!