Kari Traa på Campadre

Dagens tips är att Kari Traa är på kampanj på Campadre idag. Kari Traa är märket som blivit hyllat av hela bloggvärlden. De har gjort några smarta marknadsföringskampanjer där – men anledningen att det snackas så mycket om märket är för att de verkligen levererar. Jag har två underställströjor ”butterfly roundneck”, en svart och en lila, och de är helt fantastiskt sköna. Mjuka och underbara, och riktigt fina för att vara underställ. Förresten har jag dem som överdragströja till gymmet ibland också. Alla rätt!

De är små i storleken och jag har storleken L/XL som är mer som en M/L. Jag hade föredragit ren Medium, men medium på denna blir nog snarare Small. Jag är rätt liten upptill men L sitter toppenbra, för materialet är enormt stretchigt.

Själv har jag beställt hem svarta underställsbyxor idag, det är verkligen ett gap i garderoben. Självaste äkta maken poängterade den dåliga kombon jag hade på mig i helgen i alperna – fräsch underställströja med mönster upptill och noppriga gamla Craft-kallingar nertill i sladdrig modell och färgen grå. Detta lär bli bättre!

20130212-123429.jpg