Finfin dag och helkroppspass med axel-mos

Idag har varit en så himla bra dag! På jobbet hade jag lika bra som vanligt, jag trivs verkligen. Jag jobbar nu fortfarande med IT men med en kärnverksamhet jag verkligen brinner för och ibland kan jag komma på mig själv med att bara sitta och småle när det pratas processer. Jag är löjligt fascinerad av dem. Varjedags-jobbet är rätt. Jag har haft en ganska lång överlämningsperiod från personen som hade rollen före mig, men nu är jag igång helt och idag hade jag en workshop med teamet som blev riktigt lyckad och sedan gick vi ut på gemensam teamlunch. Det är alltid svårt att bestämma ett ställe – inte minst när det finns stora kulturella och med det smakmässiga skillnader. Jag hade googlat fram en vegetarisk restaurang som var grym och som alla gillade massor. Win!

Jag checkade ut lite tidigare för ovanlighetens skull, och hann in till Prat PR och deras pressdag. Tittade på produktnyheter och minglade lite (mer kommer i eget inlägg).

Vidare mot SATS Zenit för att möta upp Clara. Tjejen som myntat sköna uttryck som ”biffig är det nya svarta”, ”massiv plankpsykos” och andra härligheter. Gotta love her.
Vi körde ett rätt maffigt pass med puls och explosivitet och lite all möjligt under de två första blocken. Varje block bestod av 4 övningar, varje övning gjordes 60 sekunder innan man bytte till nästa under de 15 sekunder vi vilade mellan. Varv två 45 sekunder, sista varvet 30 sekunder. Sista blocket körde vi Lofsans fyra axelfavoriter – vilket hon filmat pedaogiskt och grymt (som vanligt) här. Folk som gjort övningarna enligt föreslaget upplägg redogör för monsterträningsvärken. Vi lär få se.

20130417-225057.jpg
Block 1: Utfallsgång med rotation med medicinboll, Benböj med kast medicinboll mot vägg, Planka på bosuboll (raka armar), Burpees
Block 2: Utfallshopp/Saxhopp på platsen, Armhävningar med sträckning, Upphopp på box, KB svingar
Block 3 (axelmördaren): Axellyft+framåt med raka armar ihop, Solen/jorden runt, På huk-Rodd utåt, Axelpress. Allt med hantlar (jag körde 4 kg på första två och 5 kg på sista två)

Vi såg oförskämt fräscha ut kommenterade någon på Instagram, jag kan dock då konstatera att denna person inte var på plats och såg oss.
Tack för idag starka Clara (som skrivit utförligt om vår fina dejt här!

Sen gick jag vidare till Alewalds och träffade Annika och lyssnade på inspirerande Malin Ewerlöf. Hon pratade också massor om vikten av intervaller, hur det där med motivation egentligen funkar, om målsättningar och ja. Grym tjej.

20130417-225103.jpg

Hyfsat produktiv och trevlig kväll!