Någon sorts rehab

Om jag var sen att tacka ja när sms-et från grannen trillade in, och frågade om sug efter kvällspromenad fanns? Nej inte direkt. Peppen att orka ta tag i nattningarna steg med några hundra procent och klockan 8 mötte jag upp inte mindre än tre grannvänner för att gå Årstaviken runt.
Eller ja, två av oss blev det som knatade på hela 7,6 km-varvet i högt tempo. Helt underbart! Det var luft och rörelse jag behövde idag kan jag säga – och samtal också för den delen. Vi hade behövt ett varv till för att hinna med allt vi ville prata om.

20130428-220045.jpg

20130428-220052.jpg

En annan kul grej hon berättade var att man är ledig den här veckan! Vet ni det redan kanske? Jag har inte hängt med! Redan 1 maj?! Helt underbart.
Jag har liksom pratat om Valborg och vi har gjort planer – men jag har ändå inte fått in att jag ju faktiskt ska vara ledig.

Och tänka sig, jag har ju bytt från att vara konsult till att börja jobba på ett stort företag med en massa helt normala avtal och förmåner och är ju således ledig även halva dagen innan. Vilken grej! Värsta slackerveckan ju.

Denna dag har verkligen haft en svajig humörkurva, kan jag säga.

Med det säger jag Godnatt – liks bra att passa på medans humöret är okej liksom.