Tänk för några år sedan, då var det ordentligt med bröllop i umgängeskretsen. Minst fyra per år snittade vi på bra länge, och varenda ett var förstås en orgie i glädje, kärlek och party. Grymt kul, bästa tillställningarna. Nu är det äntligen dags igen, i helgen väntas pussar på kinder, klirr i glasen, klackar i taket och allt det där. Det ska bli precis hur kul som helst.

Sen måste jag säga att inramningen förstärker det hela. Vi tar tåget ner till Göteborg med några vänner redan snart – jag har precis checkat ut från jobbet lite tidigt – och tar in på ett riktigt nice hotell – Hotell Flora. Stället vi bokat för middag låter väldigt bra det med – Tranquilo. Kanske blir vi lite senare än en vanlig torsdag ikväll. Men det gör ju inget, för imorgon kan vi sova länge. Äta en härlig hotellfrukost. Strosa på stan och bara vara i en hel massa timmar innan vi beger oss iväg för vigsel och resten först senare på eftermiddagen. Lyxen!

Jag är peppad. Är förnamnet.

20130829-153125.jpg

Sist vi gick på bröllop såg vi ut såhär, vilket jag kanske inte borde visa eftersom jag faktiskt inte använt klänningen sedan det bröllopet och därmed anser den okej att bära även denna helg… Max var knappt 4 månader och passades på plats av översnälla svärföräldrar (som också är de som spenderar den här helgen med dem i Stockholm), jag helammade (stökigt) och var toastmadame på bröllopet ihop med min bror. Helgens festligheter lär bli aningen lugnare för min del å ena sidan. Men kanske lite o-lugnare på andra sätt.

Följ mig!

Mer läsning...
Reykjavik-restaurang; Seafoodgrill/Sjavargrillid