I mål – Tjejmilen 2013

Jodå, jag kom i mål.

Överprestation, underprestation?

Prestation!

20130907-151615.jpg

Det var varmt idag. Runt 24 grader i luften, totalt blå himmel och således gassande sol. Motsats till förra året, och även om det brukar vara fint på Tjejmilen så var det nog rekordvarmt. Högsommartryck den 7 september. Coolt.

Och oj vad jobbigt att springa i. En utmaning!
Utmaning var ju också det där med min uppladdning, men min kropp kan springa i ett visst tempo. 5,30/km bor i den liksom. Så länge jag iallafall tränar, dvs, och det gör jag ju även om det inte är så mycket löpning för tillfället.

Så där låg jag idag. Nötte på med trötta ben men rätt tjockt pannben och okej andning.
Mestadels något snabbare, betydligt långsammare mellan 6-7 när jag drack vatten och inte riktigt orkade börja springa igen och gick en bra bit efter.

Men i mål, på 54:56. Lika glad för att vara klar för den här gången som glad över min prestation. Ja, drygt 3 minuter sämre än förra året men man blir bra på det man tränar på och årets tid var bra för mig i år. En prestation i vilja och träningsglädje.

Roligast idag var annars allt socialiserande med vännerna i sociala medier/ Stockholms-träningsvärlden, plantjejerna. Jag älskar att mitt nätverk växer för varje år. Energin och peppen!

20130907-152533.jpg
MissAgda, Sofy, Linda, Clara, Linda KW, Annika, Hanna, Mia. Länkar kommer!

Och här är bloggtjejerna som jobbat för att sprida Plans budskap. Minus mig, jag råkade hänga vid fel Plan-tält, de hade visst två. ☺

20130907-152817.jpg

PS. Tack för hejaropen Marie! Jag såg att det var du 🙂 Jag såg trött ut, va..?