Sportig söndag

Den här pigga (soffkväll igår…) och varma söndagen spenderades inte så mycket utomhus men däremot har ett helt gäng idrottshallar besökts under dagen. Aktivast var Stella som först hängde med mig på innebandy. Hon blev så sugen så hon drog av överdragskläderna för att kunna värma upp ordentligt och se ut som övriga i mitt lag i sitt Manchester City-ställ. Sötnöt! Hon är riktigt duktig, när kan de börja på innebandy egentligen?

Matchen var å ena sidan galet rolig, men samtidigt inte så särskilt rolig… Vi var lite för bra. Ja. 19-0 (!) kan vara något av historiska siffror för mig. För egen del föredrar jag tuffare motstånd trots att det är kul att göra många mål – det är lite för lätt att falla in i lägre tempo och lägre tempo för mig själv betyder att jag är mindre nöjd med min insats. Menmen. Spelglädjen var på topp som alltid.

20131117-213414.jpg

Stella behöver visserligen inte börja på innebandy än, för hon har fullt upp ändå. Hon blev hämtad av Henke och Max just innan matchstart för att testa fotboll (inomhus) med ett annat lag än det hon körde med i somras. Ihop med en dagiskompis, vars pappa tränar. Det lät bättre och med färre barn än den andra fotbollen, och det är ju förstås bättre. Superkul! var Stellas utlåtande. (Yiiiippie!!!)

Därefter var det Max knatteskutt och sedan Stellas knatteskutt och ja, lite så. Så gick den söndagen förbi på ett sätt som kan låta lite pysslig men som ändå var av allra bästa slag. Jag hoppas att jag får spendera varenda helg i hallar och på planer runt om Stockholm de närmaste 20 åren.