Trött men energifylld

Det är hur det känns efter en långhelg som denna. Vi tog det mogna (?) beslutet att gå ut igår också istället för att som vissa år vara hemma och softa den avslutande kvällen. Vi hade ännu en toppenkväll och är ytterst nöjda över det beslutet även om tröttheten idag är hyfsat påtaglig. Själv finns ju alla möjligheter till vila dock, med tanke på att dagen spenderas i en buss mot Stockholm – nätta 7 timmars resa. Borlängetjejerna har det okej de med, de är ju hemma inom ett par timmar. Tuffast är det för göteborgarna som har många timmar i bil framför sig, men i de tjejerna hittar vi det nästan tuffaste virket så de klagar inte.

Nej, tröttheten är verkligen inte det som är värt fokus efter en sån här helg. Istället är det grymt mycket ny energi som tas med hem. Att umgås dygnet runt i flera dagar med detta ljuvliga gäng fyller upp nivåerna på en massa fronter och mitt hjärta har fyllts ännu mer. Vänskapskärlek!

Det är så himla viktigt att ge sig tid med sina vänner, att inte tappa bort det eller konstant prioritera annat under år då det kan vara ganska tufft att få ihop tiden. Man ger familjen massor varje dag men kommer man ihåg att vårda sin egen person också blir man lyckligare i längden. Jag tror verkligen att det är något alla vinner på i långa loppet.

Så med det skickar jag ett gäng tack och slängpussar till mina vänner för ännu ett fantastiskt Sälen vecka 4!

20140126-145343.jpg

Följ mig!

Mer läsning...
häst och släde i idre fjäll ski in ride out-7
Häst och släde i Idre Fjäll – ski in ride out